Hotmail snart med Exchange Active Sync

Hotmail4 Jeg har længe været på jagt efter en smartphone, som jeg kunne bruge sammen med min Hotmail og Windows Live Calendar samt contacts. Nu har Microsoft jo været så rare at negligere smartphones så længe at jeg er tvunget til at kigge andre steder. At jeg så i forvejen har lidt en Mac fetisch betyder jo logisk nok, at jeg har kigget en del på iPhoen for nyligt.

Det glædelige er jo så at den nye version af Hotmail, kommer til at understøtte Exchange Active Sync, hvilket betyder, at jeg kan få syknkroniseret min mail, kalender og kontakter mellem min telefon og min PC. Funktionaliteten er ikke så pokkers revolutionerende, da den allerede findes i MobileMe, men den er gratis, og det er jeg jo en stor fan af.

Active Sync er ikke live endnu. Min søster og jeg prøvede at sætte den op på hendes iPhone, og hun fik følgende mail:

Hej XXX!

Du har for nylig forsøgt at oprette en tjeneste, der hedder ActiveSync, på din mobilenhed for at få adgang til Hotmail på farten.

Vi er meget glade for, at du er interesseret i vores tjeneste, men vi fik så mange tilmeldinger, at vi har været nødt til at stoppe midlertidigt for nye tilmeldinger.

Vi foretager hele tiden forbedringer af tjenesten, og vi forventer snart at være klar til at modtage nye tilmeldinger. Gå ind på følgende websted om ca. 2 uger for at se, hvad der sker: http://www.hotmail.com.

Endnu en gang tak, fordi du bruger Hotmail – vi beklager meget forsinkelsen.

Med venlig hilsen
Hotmail-teamet

Så om cirka to uger kan vi begynde at lege lidt mere med Hotmail på iPhone. Forhåbentligt kan jeg lege med. Liveside har et kig på Active Sync her.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *