Must have notebook

Lenovo U300

Som verden ser ud I øjeblikket står jeg til at miste mit hjemmekontor. Det betyder at min desktop PC samt skærme skal pensioneres og derfor kommer jeg til at stå uden min egen PC. Katastrofe!

Derfor er jeg begyndt at kigge på notebooks igen, og I særdeleshed Ultrabooks, som I bund og grund er Macbook Air kloner.

På arbejde bruger jeg Lenovo, og selvom designet ikke er det bedste, er jeg faktisk rigtigt glad for min maskine. Derfor kom det som en god overraskelse at Lenovo snar lancerer U300, som er en Ultrabook I konsument serien. Designet er super fedt, og hvis kvaliteteen lever op til Lenovos sædvanlige standard er der vist dømt vinder.

Man kan se lenovos nye Ultrabooks her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *