Nu med iPad

iPad

Da Apple I sin tid lancerede iPad syntes jeg at det var noget af det mest latterlige man kunne finde på at lave. Hvem  alverden kunne dg finde på at købe sådan en fladpandet gadget.

Det kunne jeg åbenbart, eller rettere min kone købte en iPad2 til mig I fødselsdagsgave efter at jeg havde fablet om hendes I ualmindeligt lang tid.

nu har jeg så haft min iPad I lidt over tre uger, og jeg skal med glæde være den første til at indrømme, at jeg tog fejl. Denne gadget har virkelig ændret mine computer vaner, dog ikke nædvendigvis til det bedre. Jeg bruger I hvert fald mere tid på nettet, nu hvor jeg ikke skal vente på at min laptop booter op.

En bekendt sendte mig en email, hvor han skre: “velkommen til resten af dit liv” med reference til at jeg nu havde fået mit første Apple produkt. Faktisk bruhte jeg an Apple skærm tilbage I 90’erne, men det tæller nok ikke. Hvor om alting er. så er det en ret markant ytring at komme med, jeg forventede at min liv ville blive revolutioneret, nu hvor jeg havde taget min første tår af den forgiftede æble juice.

P1010042Desværre er det ikke helt tilfældet. Det absolut bedste ved iPad er formen, og her mener jeg hardware konceptet omkring tablets. Den er nem at have med over det hele, den er er hele tiden tændt, og der er en masse rimeligt gode apps. Jeg har sat min Hotmail og min Exchange konti op, så jeg får en masse notifikationer, og om morgen kan jeg hurtigt se hvilke møder jeg har på arbejdet. Dette betyder desværre også at jeg hele tiden er på, så derfor deaktiverer jeg ofte Exchange i weekenden eller i ferien.

iOS 5 er et fint stykke software, som fungere mere eller mindre, som man ville forvente. Dog har der været en del crashes, så det der emd at en Mac altid bare virker er noget forbandet sludder. Jeg har især haft problemer med iBooks, samt en del andre apps, som spontant lukker ned. Det er imidlertid ikke så slemt at det er en deal breaker. Når det så er sagt, så tror jeg egentlig godt at en Android eller Windows tablet kunne være mindst lige så god som en iPad. Isør WIndows tablets tror jeg kunne blive ret suveræne, fordi man kan bruge almindelige windows apps på den. Af en eller anden årsag så oplever jeg iPad som et passivt værktøj. Jeg sidder bare og glor mails eller stener nyhder, Facebook og Twitter, hvor jeg på min PC redigerer billder, skriver bog posts, editerer Word og Excel dokumenter.

Alt I alt er jeg super glad for min iPad, og jeg ville ikke bytte den for en Android tablet. Selvom Apple laver nogle dumme UI ting, her tænker jeg på Calender og Find my friends, så er det en helstøbt brugeroplevelse man får. Fordi iPad understøtter Hotmail og Exchange rigtigt godt, er jeg heller ikke tvunget til at skifte mine nuværender services ud og det er t kæmpe plus.

Nu hvor jeg I længere tid har kredset rundt om en Windows phone, vil jeg være ærlig og indrømme, at jeg meget kraftigt obervejer at anskaffe den nye iPhone 4S. Om jeg så nogensinde skifter min PC ud med en MAc må tiden vise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *