Nu med Windows Phone

HTC_RadarSom den ægte forbruger jeg nu engang er, købte jeg I går min første rigtige smartphone, menlig en HTC Radar. Jeg gik længe og overvejede om det skulle være en iPhone 4S, eller noget der var lidt billigere og langt mere utilitært. Vores gode venner fra TDC havde tilfældigvis fået HTC Radar på hylden, og så var den endda på tilbud. At jeg så kan bruge mit SIM kort fra min arbejdstelefon er jo bare perfekt.

Så for den nette pris af 2600 pisk købte jeg mig en Windows Phone. Indtil videre har det været en helt fantastisk oplevelse at bruge telefonen, men jeg venter lidt endnu med at fælde den endelige dom, da jeg lige skal have den igennem de forskellige rutiner.

Allerede nu kan jeg dog sige at UI virker noget sjovere end iOS, men lad os nu se.

 

Technorati Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *