Ny telefon–men hvilken

iphone-vs-windows-phone-7Efter at have modstået fristelsen længe, har jeg nu besluttet mig for, at jeg skal kaste en masse penge efter en smartphone. Selvølgelig er jeg håbløst umoderne og langt bagefter alle de moderne first movers, men jeg har ikke rigtigt haft den store lyst til at ruge penge på endnu en gadget – indtil nu.

Jeg har kigget lidt på de forskellige styresystemer derude, og har indtil videre snævret feltet ind til to kandidater: iPhone og Windows Phone 7. Jeg må ærligt indrømme at Android ikke ser så tiltalende ud, så derfor er det ikke en mulighed.

Umiddelbart skal jeg primært bruge telefonen til at holde styr på mail, kontakter og kalender items fra min Exchange server hos Evenex og min Hotmail. Både iPhone og Windows phone understøtter ActiveSync protokollen, så der er to telefoner lige. Derudover forventer jeg selvfølgelig at installere et par apps til Facebook, Twitter, Flickr og måske Foursquare, men også her er begge systemer kompatible.

Det ufede ved Windows phone er at de er svære at finde I Danmark, og at det er et nyt system, som sikkert trænger til et par updates inden det spiller 100%. Dog ser anmeldelserne generelt ganske fornuftige ud, så der er et velbegrundet håb om at det inden længe er på linje med Android og iOS.

iPhone er vel I virkeligheden bench marken for mobile enheder. Problemet er bare, at der til sommer kommer en iPhone 5, og hvem gider at vente så lønge med at kaste penge efter et I forvejen rigt firma? Derudover er jeg lidt bange for at mine consumer gener går I overdrive, og at jeg ender med at ryge med på Mac bølge, hvis jeg anskaffer mig bare et produkt.

Decisions, decisions…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *