På vej tilbage til Firefox?

logo-add-ons-half For efterhånden en del år siden var jeg stor tilhænger af Netscape/Firefox samt Thunderbird ikke at forglemme. Af en eller anden uforklarlig årsag endte jeg med at skifte tilbage til Internet Explorer samt Outlook Express, og siden da fulgt med dette udviklingsspor.

Det betyder at jeg i dag bruger IE 8 samt Windows Live Mail, hvilket jeg egentlig kun kan være tilfreds med. Dog har jeg på det sidste oplevet, at IE8 ofte er ulamindelig langsom, og endda crasher min nye laptop ind i mellem. Jeg ved godt at Acer har ødelagt Vista installationen med alt det crap ware, der var installeret, men da jeg også oplever det på min desktop maskine, må der ske noget!

I takt med at jeg hoster mit domæne igennem Google Apps, har jeg således installeret den nyeste version af Firefox. I den kommende uge eller to vil jeg teste Firefox og Google Apps, for at se om der kunne være ide i at skifte “tilbage”.

 

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *