Skydrive integration i Live Hotmail

Jeg sad lige og legede med min @live.com konto, og jeg lagde mærke til, at Microsoft har integreret Skydrive i Hotmail. Noget kunne tyde på at der kommer en eller anden form for sammenhæng imellem ens e-mail konto og cloud storage. Efter min mening vil det være en god ide, da jeg aldrig nogensinde kommer til at fylde min 10 GB mail konto. Umiddelbart tror jeg integrationen kommer til at være mere end bare et link i en drop down menu, men indtil videre ser det ganske fornuftigt ud.

Mht. Skydrive, så forventer jeg egentlig, at der kommer en eller anden off-line funktionalitet, således at man kan få sit Skydrive vist ved siden af de lokale drev i “Computer”.

Technorati Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *