Windows 7 på arbejds PC

Win7 Efter længere tids kamp med den lokale IT mafia, lykkedes det mig endelig at få installeret Winows 7 på min arbejds PC. Ærligt talt var min XP installation efterhånden så langsom, at det tog mig ca. 14 minutter fra jeg startede maskinen til Outlook var åbnet, hvilket er lidt i overkanten. Da jeg alligevel skulle have fikset maskinen var det jo nærliggende at få installeret den nye version af Windows.

Min trofaste Lenovo T61 er ikke kendt som en af de hurtigste maskiner, men den er faktisk rimeligt god til at trække det nye Windows. Faktisk er Windows 7 en del hurtigere end XP var på den samme maskine, hvilket jo ikke er helt ringe. Nu skal jeg bare score mig et SSD drev, så jeg kan få endnu mere fart på. Alternativt kunne jeg satse på at få en helt ny maskine…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *