Windows Live Hotmail Plus endelig i Danmark

Selvom Microsoft længe har forsøgt at holde det skjult for mig, så er det endelig lykkedes mig at finde frem til Windows Live Hotmail Plus. Jeg fandt simpelthen den hollandske version og ændrede bare URL til da-dk istedet for nl-nl. Jeg undrer mig ret meget over, at den service ikke er blevet markedsført mere i Danmark, men jeg har på fornemmelsen, at den først lige er gået live. Ellers må man formode at den ville være at finde på windowslive.dk.

Desværre betyder det, at jeg nu skal til at flytte min mail samt mit space over til min Live Domains account, hvilket er en større opgave. Det er utroligt hvad man er villig til når man lider af en usund besættelse.    

Features:

  • 4 GB lagerplads
  • Kontoen udløber ikke
  • Ingen grafiske reklamer
  • Vedhæftede filer på op til 20 mb

Ikke nødvendigvis superimponerende ved nærmere eftertanke, men det er en god begyndelse. Nu skal vi har have en Live Calendar, som kan synkroniseres med Windows Calendar eller Outlook 2007. Hvad siger i Microsoft? Bliver det til noget eller hvad?

Windows Live Hotmail Plus

Update: Det ser ud til at virke. Nu skal jeg bare beslutte mig om jeg skal bruge mit eget domæne eller @live.com. Beslutninger, beslutninger….

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *