Windows Live Messenger 8.5 (Beta)

 Jeg kiggede lige på min blogstatistik, og jeg kunne se at der kommer hits fra “Windows Live Messenger 8.5″ søgninger. Jeg formoder, at det er fordi folk derude er interesserede i at hente den nyeste beta version, hvilket kan være svært, hvis man bor i Danmark, da man som regel ender inde på den danske get.live.com side. Denne side har som bekendt ingen links til de Liver services, som er tilgængelige i USA eller andre lande, hvilket kan gøre det ret svært at finde. Derfor vil jeg lige poste det direkte download link til Live Messenger 8.5, så man kan få sin lyst styret. Personligt har jeg ingen problemer haft med den, så jeg kan kun anbefale den. Have fun smile_regular.

Download Windows Live Messenger 8.5

Technorati tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *