Windows Live Wave 4: Rygter og screenshots

windows_live_messenger_9_beta_1 Nu hvor jeg holder ferie, og ikke beskæftiger mig med ting, der releaterer sig til fabrikken, har jeg endelig fået lidt tid til at kigge diverse nyhedskilder igennem for rygter om den kommende Windows Live Wave 4.

Endnu er der ikke kommet nogen konkret udmelding fra Redmond, så jeg har derfor valgt at lave et par highlights, som giver et rimeligt overblik over de ting vi muligvis kan forvente. Jeg har samlet de nedenstående links fra LiveSide.net, som også har en hel del screenshots af Wave 4.

Det er endnu ikke sikkert hvornår man kan få sine slibrige fingre i den næste udgave af Windows Live, men umiddelbart kunne man godt have et begrundet håb om at det bliver i løbet af Q2.

 

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *