Apple opdaterer MacBook Pro

 Nu er jeg jo ikke den største Apple fanatiker, men jeg kan godt værdsætte designet af iPod, MacBook osv. Derfor vil jeg da dele dette billede, selvom det ikke just er en nyhed. Udover at have opdateret processoren, så har Apple også opdateret skærmen, hvilket man tydeligt kan se på billedet.

Jeg har i svage øjeblikke overvejet at skifte til Mac platformen, men hver gang ender jeg med at blive på Windows. Rent arbejdsmæssigt er Mac helt og aldeles uinteressant, men som privat bruger kan jeg godt se argumentet for at skifte. Dog har jeg så mange Windows Live services og applikationer integreret med Windows efterhånden, så et skifte til Mac vil resultere i at jeg skulle skifte en masse services, hvilket jeg ikke er interesseret i.

Jeg kunne godt tænke mig at høre fra folk der har skiftet fra den ene platform til den anden. Hvilke udfordringer har i stødt på, fordele og ulemper, etc. etc.

Currently listening to: Disassociative – Marilyn Manson 

Technorati Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *