Endnu en Corporate Blog dukker op i Danmark

Jeg læste lige ovre på Bo Drejers nye blog, at Nykredit netop har lanceret en blog med hjælp fra folkene fra Connecta. Ikke overraskende er Bo begejstret for denne udvikling, og jeg deler i høj grad hans entusiasme på dette område. Jeg er imidlertid af den opfattelse, at det ikke er nok “bare” at have en corp. blog, men at man som virksomhed i høj grad bør bestemme sig for hvilke mål man har med den pågældende blog. Det bliver spændende at se hvad Nykredit får ud af deres blog og om de kan være med til at inspirere andre virksomheder til at starte blogs. Jeg kunne godt komme i tanke om et par stykker, som sikkert ville styrke deres Brand Equity væsentligt, hvis de åbnede lidt mere op til omverdenen.

Bo ,eller Bo D, som han er kendt som inde i verdensfirmaet, har i øvrigt skiftet blog platform så han nu bruger BlogEngine.Net i stedet for Live Spaces. Det er jeg jo jævnt utilfreds med, da jeg i længere tid har overvejet det samme, men endelig besluttede mig for at blive på Live Spaces. Nu kan jeg så kigge på Bos blog og begynde at overveje det hele igen smile_wink. Jeg bliver dog nok på Spaces og venter på at de vil hoste mit domæne så jeg kan bruge det både til min blog og til min mail.

Næste gang jeg møder Bo vil jeg se om der kan blive tid til en snak om blog platforme og værktøjer, hvilket jeg selvfølgelig vil dele med jer her på bloggen.

Currently Listening to: Heart-shaped glassesMarilyn Manson

Technorati tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *