Brug Skydrive som disk

Skydrive LogoSkydrive er blevet opdatret for ikke så længe siden, og I den forbindelse begyndte jeg at bruge det mere end jeg tidligere har gjort. I længere tid har jeg brugt Dropbox, som har en rigtig god integration med Windows Explorer, hvilket var grunden til at jeg I sin tid begyndte at bruge netop denne service.

Skydrive har dog 25gb storage, hvilket er meeget mere end hvad jeg har på dn gratis udgave af Dropbox, og da jeg samtidig faldt over et tweet af Henrik fra Microsoft, ville jeg da lige prøve at mappe mit eget Skydrive.

Det er en rimelig enkelt øvelse at tilføje Skydrive til Windows Explorer:

SkyDrive1Åben Windows Explorer og klik “Map a network drive”. Dette medfører et vindue hvor man ska angive et drev bogstav samt en sti. Dette er stien til Skydrive \\docs.live.net@SSL\BRUGER ID\. Man finder sit bruger ID ved at logge ind på Skydrive og kigge efter en længere tal og bogstav kombination.

 

 

SkyDrive2Herefter klikker man finish, og Windows prøver nu at nå Skydrive. Når der er findelse med man med en pop up, hvor man skal angive sine Windows Live Credentials.

 

 

Capture2Efter man har logget på dukker Skydrive op I Windows og man kan nu tilgå sine filer via desktoppen. Very nifty. Desværre kører det ikke så hurtigt som Dropbox, men mon ikke der kommer nogle opdateringer I løbet af efteråret. I det mindste kan man forvente at Skydrive er en del af Windows 8.

 

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *