Back to work

Work againI dag er sidste dag inden hverdagen begynder igen. Efter tre ugers tiltrængt ferie, er det nu tid til at vende tilbage til arbejdet og alle de opgaver, der ligger og venter på mig der.

Normalt er jeg ikke sønderligt motiveret for at vende tilbage efter ferien, men I år er dte en smule anderledes. Misforstå mig ikke, jeg ville da gerne have endnu tre ugers ferie, men da vi står overfor en række spændende ting på arbejdet, er der noget at se frem til.

Selvfølgelig kan jeg ikke skrive så meget om hvad der kommer til at ske I de kommende to kvartaler, men hvis jeg har ret I mine formodninger bliver det noget ud over det sædvanlige. Så har jeg vist ikke sagt for meget eller for lidt.

Ellers er der ikke så meget andet nyt på tapetet, andet end at jeg bruger en hel del tid på huset sammen med min kone. Et af mine nytårsforsæt var at jeg ville bruge mindre tid på diverse computerrelaterede ting, og det har betydet, at vi nu får lavet en masse ting på huset og I haven.

Der er dog en enkelt geeky ting eller to, som jeg har på min backlog. Jeg skal og må have mig en smartphone. Jeg har længegået og fedtet rundt uden at kunne bestemme mig hvilken en jeg vil have, men nu hvor Mango snart rammer markedet vil jeg lige se hvordan hardwaren ser ud inden jeg hopper med på den vogn. Ellers er jeg ved at lade alt mit andet hardware brænde sammen, så jeg har en god undskyldning til at købe nyt, når Windows 8 kommer. Alternativt kunne man jo skifte til Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *