Cypern dag 2

Cyprus2Så er der rigtigt gået ferie I den I dag. Her er næsten 30 grader varmt I dag, men poolen er tæt på og vandet er koldt, så man kan nemt køle sig ned.

Vi har brugt det meste af dagen ved poolkanten, men der er også blevet tid til at gå lidt rundt I Nissa Beach. Det meste af byen bærer præg af at være et  turist sted, hvilket er at forvente, men der er en del natur oplevelser at hente, hvis man gider gå lidt rundt.

Maden hernede er rimelig billig, og ganske god, dog kan jeg godt mærke at jeg ikke er vant til at spise så meget olie og fedtstof, som de bruger I maden hernede. Kaffen er ikke helt efter min smag, men man kan godt finde nogle kaffe joints, som laver en god cappucciono.

Jeg var I øvrigt ude at løbe I dag langs kysten. Det var en super tur, men varmen tog lidt pippet fras mig. Heldigvis kunne jeg hoppe I poolen med det samme, så det var ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *