Cypern Dag 3

I dag har jeg opdaget, at et supermarked ikke er et supermarked, samt at det ikke er muligt at købe hverken sokker eller trøjer med lange ærmer på Cypern.

Det er selvfølgelig noget af en overrivelse, men alle de supermarkeder jeg har været I I dag, har ikke haft nogle korte, hvide sokker, eller langeærmede T-shirts. I kid you not. Derimod har de en hel masse undelige souvenirs, som man skal være godt gal for at købe. Derudover tror jeg at dette sted ville være himlen for jurister med speciale I copyright infringement.

Vejret har ikke været helt så varmt som de seneste par dage, men det har faktisk væet meget behageligt. Vi har gået nogle lange ture langs stranden og det har ungerne nydt. Jeg har været ude og løbe igen I dag, og selvom jeg ikke løb vanvittigt lagt var det ualmindeligt hårdt. Jeg snakkede med en anden dasker hernede, som havde samme oplevelese, så der er sikkert noget med vejret, der gør det hårdt for os stakkels nordboere.

 

I morgen skal vi et smut til Nicosia, hvilket jeg tror bliver ret fedt. Forhåbentlig har de strømper og langærmede T-shirts der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *