Gmail notifier plus

Gmail notifier Jeg sværger normalt til Hotmail, men af en eller anden grund har jeg oprettet en Gmail konto, som jeg sidder og leger lidt med i øjeblikket. I den forbindelse fandt jeg en rap lille applikation, som hedder Gmail notifer plus, og som lægger sig Windows taskbar og som fungerer med Jump Lists.

Det er ret fedt at man man ikke hele tiden skal bruge en browser for at tjekke sin Gmail, eller et tungt email program. Desuden er der mange brugere, der sværger til Gmails minimalistiske bruger interface, hvilket man stadig kommer til at bruge selvom man har installeret Gmail notifier Plus.

Jeg tror ikke jeg ender med at skifte helt til Gmail, men denne lille applikation er et rigtigt godt argument for at gøre det.

Gmail Notifier Plus kan hentes her.

 

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *