Microsoft laver ny søgemaskine

Helt ny er den nu ikke, da den er baseret på Windows Live Search. Den interessante ved Tafiti er, at den er baseret på Silverlight, hvilket betyder at data præsenteres igennem en WPF light browser plug-in. Jeg har postet en screendump, men jeg kan kun anbefale at man futter forbi leger lidt med det selv.

Nu sidder jeg og burde egentlig arbejde, så jeg har ikke haft tid til at kigge så meget rundt, men umiddelbart har jeg lagt mærke til følgende:

  • Nyt user interface med masser af Silverlight goodness.
  • Saved search; drag-n-drop søgninger over i glaspanelet for at gemme søgeresultater.
  • Tree view; syret visning af søgeresultater……i et træ. Det skal ses, hvad kan jeg sige?
  • Søgekategorier; Web, billeder, nyheder, RSS og bøger. Jeg formoder at der kommer en blogsearch inden alt for længe.

 
Video: Demo of Microsoft Tafiti

Prøv Tafiti her.

Technorati Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *