Nye Windows Live services på vej

LiveSide skriver at der er to nye beta services på vej fra Windows Live. Det drejer sig om Windows Live Photo Gallery og Windows Live Folders.

Photo Gallery er en add on til Windows Photo Gallery og kommer sikkert til at fungere på samme måde som Windows Live Mail, hvilket vil sige at Live programmet erstatter det oprindelige program. Det skal lige nævnes at Windows Photo Gallery kun findes i Vista, men at Live Photo Gallery også kommer til at køre på XP SP2 maskiner. Umiddelbart tror jeg at Live Photo kommer til at ligne Picasa i det der helt sikkert kommer til at være mulighed for at gemme og dele sine billeder on-line. Personligt glæder jeg mig som en lille dreng til at få fingrene i denne applikation. Hvis jeg bliver beta tester vil jeg poste nogle screen dumps her på bloggen.

Windows Live Folders er en “storage in the cloud” service, hvor brugere kan gemme og dele filer, primært dokumenter, med hinanden. Mange har blogget om LiveDrive, og jeg har lidt på fornemmelsen, at Live Folders er netop denne service. Man starter med 500 mb, hvilket ikke erWLFoldersHomePage særligt meget, men mon ikke der bliver mulighed for at købe sig til mere plads, eller måske endda kombinere med  Live Hotmail, hvor man jo har 2 GB (4 GB hvis man er Plus kunde). Jeg ville meget gerne have denne service, da jeg således kunne uploade alle mine dokumenter fra min gamle Acer laptop og derefter hente dem ned på min arbejds pc. These are exciting times we’re living in.

Det virker som om der er ved at komme godt skub i Microsofts Live produkter, hvilket måske skyldes Steve Sinofskys tiltrædelse som chef. Det interessante er, at de nye services bliver frigivet globalt, mere eller mindre, hvilket skaber håb om at der herhjemme kommer til at være meget mere fokus på Live fra Microsoft Danmarks side end tidligere.

Jeg venter stadig på at jeg igen kan oprette Plus konti på Live Hotmail, eller synkronisere min Live Calendar i Outlook, etc. etc. Nå, men tålmodighed er dyd, og jeg har en masse arbejde jeg skal have lavet inden jeg kan tage hjem i dag. Derfor vil jeg vente med en hysterisk blog post til jeg sidder i toget og venter på at det skal køre.

 Update: Brandon LeBlanc har en god post om Windows Live Photo Gallery.

Currently listening to: Meds – Placebo

Technorati Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *