Sommer, Tour de France, RSS og Search

Nu har jeg i efterhånden mange år fulgt med i Tour de France hver sommer, så det var ikke uden en vis begejstring at jeg så CSC havde fået ny sponsor. Den nye sponsor er MasterSeek, som er en business search engine. Nu er der jo andre søgemaskiner på markedet, blandt andet vores egen, men det der efter min mening er interessnt er, at MasterSeek benytter sig af et sponsorat for at markedsføre deres services.

Nu har jeg desværre ikke et budget som jeg kunne bruge på den slags, men det er uden tvivl positivt at se hvordan Search i højere og højere grad defineres som et reelt produkt, fremfor en arbitrær netservice.

rss En anden interessant ting, jeg netop er stødt på i min daglige færden på Internettet, er Channel 10s omtale af share.opml.org. Det er simpelthen en samling RSS feeds på størrelse med Storebælts broen, som er uploadet af sites brugere. Jeg har endnu ikke selv kigget diverse feeds igennem, men jeg er overbevist om at der nok skal være nogle feeds jeg ikke selv abonerer på. Siden er et klassisk eksempel på bruger drevet indhold, hvilket i høj grad er vand på min Web 2.0 mølle. Det bliver spændende at følge med i hvad der kommer til at ske med dette site.

I øvrigt mener jeg at RSS er en af de mest undervurderede teknologier i Web 2.0 porteføljen. Jeg oplever desværre mange gange at vores kunder ikke ved hvad RSS egentligt er, hvilket er en skam, da i mange tilfælde kan være med til at at man bruger mindre tid i Outlook, samt at man holder sig bedre opdateret omkring ens interesser og arbejdsområder.

Med lidt held kan jeg få vores Software arkitekt Morten til at blogge lidt om RSS en af dagene.  

 

 

Technorati Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *