Så fik jeg endelig Windows Vista

Fordelen ved at arbejde i en IT virksomhed er, at man har en masse licenser til det nyeste Microsoft software samt at man kan risikere at falde over en laptop, som alle havde glemt alt om. Jeg har været så heldig at falde over en laptop, som rent faktisk kan køre Vista med Aero og hele dynen. Min Vista score er godt nok kun 2.0, men det er nok til at jeg kan bruge alle de nye features.

Samtidig er dette min første blog post med den nyeste udgave af Windows Live Writer, så et eller andet sted er der meget at glæde sig over. Der er lidt stress på i øjeblikket, så jeg har desværre ikke tid til at teste Writer så meget som jeg gerne ville, men da jeg blogger både her og ovre på min corporate blog burde der være rig mulighed for at få afprøvet den.

Mht. Vista, så er der umiddelbart ikke så meget at sige om det. Det er stadig Windows på godt og ondt, men Aero er efter min mening helt klart med til at gøre det meget mere behageligt at arbejde en hel dag for computeren. Faktisk er jeg så begejstret for det, at jeg tror jeg vil fremskynde mine planer om at købe mig en ny PC. 

Technorati Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *