Social Software og arbejde

Social SoftwareJeg faldt lige over denne lille online survey på Version2, hvor de spørger brugerne om de bruger social software i deres dagligdag. Nu ved jeg godt at demografien ikke er i orden hvis denne undersøgelse skal ses som valid, men man kan jo vælge at se positivt på det, og hævde at social software er mere udbredt end man skulle tro. 

Her hos os laver vi jo social software, så det er da et eller andet sted opløftende, at se en sådan undersøgelse, selvom man ikke rigtig kan bruge den til noget.

Jeg skrevtidligere om vores brug af blogs internt i virksomheden, men det skal da også nævnes at vi flittigt bruger Windows Live Messenger. Selvom IM klienter kan være en fandens plage benytter jeg mig meget af messenger til at kontakte enten vores udviklere eller min chef.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig athøre om der er nogen derude i det pulserende erhvervsliv, som benytter sig af social software i deres hverdag, samt hvilke udfordringer der er opstået.

 

Technorati Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *